0x80072ee2 Windows Store

Opi korjaamaan virhe 0xf, jotta voit toistaa ladattuja sisältöjä Xbox One- tai Xbox -konsolilla. Virhe C ilmenee, kun yrität katsella videosisältöä Xbox Onella. Virhekoodi e,B, c00df, C00D36BE, c00d36c4 tai c00d3e9a yritettäessä toistaa video Xbox ssä. Lue tietoja virhekoodista ja 0x80072ee2 windows store, miten toimia, jos saat sen käyttäessäsi Xbox Live -palvelua. Lue tarvittavista toimista virhekoodin FB korjaamiseksi, jotta voit käyttää Microsoft-tiliäsi. Lue tietoja Xbox n virheestä D ja tarvittavista toimista, jos näet sen, kun vaihdat Xbox Live -tiliisi liitettyä Microsoft-tiliä.

Windows Update -sovelluksen virheet: Päivityksen vianetsintä

Virhekoodi 8b ilmenee, kun yrität ladata Xbox ssa. Voit kuitenkin kokeilla niitä ja kertoa meille, jos he työskentelevät sinulle. Virhe 0x ilmenee, kun asennat 0x80072ee2 windows store Xbox Oneen. Kuitenkin meille sovellukset alkoivat ladata vain tekemällä puhdas käynnistys kerran. Tarkista Xbox-palvelujen tila, jotta voit auttaa virhekoodin 0xd selvittämisessä. Jos Windows Update -palvelun käyttämisessä ilmenee ongelmia, vika johtuu muista syistä, jotka edellyttävät vianmäärityksen lisätoimia.

0x80072ee2 windows store

Main navigation mobile

Lue, mitä pitää tehdä, jos näet virheen CA tai C ja punaisen tai vilkkuvan vihreän valon, kun käytät Xbox Kinect -sensoria. Tyhjennä ohjeet. Lue tietoja virhekoodista ja etsi ratkaisuja sen korjaamiseksi. Lue lisää virhekoodista B ja siitä, miten voit korjata ongelman, jos saat sen yrittäessäsi muodostaa yhteyttä Xbox Live -palveluun. Haluatko antaa lisäpalautetta? Ja saapuvat yleensä ilmaiseksi Windows Updaten kautta kahdesti kuukaudessa toinen ja kolmas tiistai.

aoc 144hz 23.8

Virhekoodin etsiminen | Xbox Support

Virhe CP ilmenee, kun lisäät maksutavan Xbox Live -tiliisi. Virhe 0x87ea ilmenee, kun yrität käynnistää peliä. Jos tämä kuvaa tilannettasi, kokeile tapaa 1. Lue tietoja virhekoodista ja siitä, miten toimia, jos saat sen käyttäessäsi Xbox Live -palvelua. Tyhjennä ohjeistot.

Windows Storen ongelmien korjaaminen Windows ssä

Xbox Liven rekisteröityminen tai tilin lataaminen ei tällä hetkellä Object Linking and Embedding käytettävissä -virhesanoma ilmenee, kun käytät Xbox Liveä. Saatko Xbox ssä virhekoodin ? Lue ohjeistot virhekoodin 87E korjaamiseksi, jotta voit pelata Xbox One -peliä. Mitä enemmän tietoja annat, sitä paremmin sinua voidaan auttaa. Lue tarvittavista toimista virheen 0x80BDF korjaamiseksi, jotta voit ajoittaa teeman Xbox One -konsolissa. Virhe Exx ilmenee, kun käytät Xbox -konsolia.