1 600 Z00 038

Muuta varaosasta. Osta kotimaisesta verkkokaupasta. Kuvaaminen Harjaton, huipputehokas moottori kompakteissa kuorissa — ainutlaatuinen 2-inpidin takaa optimaalisen joustavakäyttöisyyden Harjattoman moottorin, kompaktin rungon ja 2-inpitimen ansiosta GDX 18V Professional on uskomattoman joustavakäyttöinen työkalu. Lisätietoja liiketoiminnan ratkaisuista. Yksityiskohdat Tuotetunnus: Poran Ø puu, maks.

BO-BOSCH-GBA18-5A-1-CH akku (5000 mAh 18 V, Musta)

Joustavat käyttömahdollisuudet ja optimaalinen yhteensopivuus L-BOXX-versioiden, työkalujen sisämuottien ja ajoneuvon Sortimo-hyllyjärjestelmän kanssa. Mitä korkeampi mAh -arvo, sitä pidempään akkua pystyy käyttämään latauksen jälkeen kunnes se taas tyhjenee. Niinpä voit olla varma, että saat aivan uuden korkealaatuisen pariston! Poran Ø puu, maks. Tarkempi tuotekuvaus.

1 600 z00 038

Suosittelemme

Vääntömomentti, maks. Tärkeimmät tiedot Akun jännite Harjaton, huipputehokas moottori kompakteissa kuorissa — ainutlaatuinen 2-inpidin takaa optimaalisen joustavakäyttöisyyden. Salli evästeet. Värähtelyn yhteisarvot Maks.

imukuppikiinnitys kylpyhuone

Akku sopii laitteelle Bosch GDX 18V C – mAh 18 V akku – BatteryUpgrade

Yksityiskohdat Tuotetunnus: Skip to the beginning of the images gallery. Laite ja käyttösovellus GDX 18V Professional on optimaalinen valinta metallilevyjen, metalliosien ja puurakenteiden ruuvien M 6 – M 16 kiristämiseen ja irrottamiseen. Näytä vähemmän Näytä lisää. Skip to the end of the images gallery.

Bosch Professional Akkuporakone GSR 18 V-LI FC2 Professional 2×4,0Ah – Carlson

Vääntömomentti, maks. Kyllä, nimikekoodinumero täsmää. Tämä tuote on yhteensopiva seur. Laite ja käyttösovellus L-BOXX on erikoismallisen ja kestävän sisämuottinsa ansiosta optimaalinen säilytys- ja kuljetusratkaisu Bosch Mobility System -järjestelmän puitteissa. Sivun optimaaliseksi näyttämiseksi se on ladattava uudelleen. Haluan varaosan tälle tuotteelle. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan.