4k Ultra Hd Oled

Viimeksi katsotut jalosteet. Katso koko video. Ei tietoja. Tekoälykuva Tältä näyttää ammattimaisuus. OLED, jossa on orgaaniset pikselit, on ainoa TV-tekniikka, joka pystyy näyttämään täydellisen mustuuden ja pimeyden. Close Suositellut jalosteet. Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG.

LG A1 48 Interaction Checklist for Augmentative Communication 4K Smart OLED TV

Voit nopeasti käyttää sisältöjä ja hallinnoida yhdistettyjä laitteita. Lisää tuote. Kaikki katselemasi sisältö näyttää juuret siltä kuin sisällön tekijä tarkoittikin. Näissä UL:n ja TUV:n standardit kirkkaasti ylittävissä televisioissa on alhainen sinisen valon taso, eivätkä ne välky tai häikäise. Lisää vertailuun.

4k ultra hd oled

Tuote-esittelyjärjestelmä

Näin keräämme tuotearvosteluja. Päivitä pelaamisesi uusimmilla ominaisuuksilla. Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Television lisä- ja asennuspalvelut Tälle televisiolle on mahdollista tilata kotiinkuljetus, asennus ja vanhan poisvienti.

asus aoc

LG TV 65NANOPA 65´´ 4K UHD OLED Musta | Techinn

Ohjelmisto ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste software eller firmware. HDR-tekniikasta nauttiminen on helppoa, eikä televisiosi saa rajoittaa sinua. Ääretön kontrasti. Määrät ovat rajoitettuja. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Aloitusruutu on uudistettu siten, että näet kerralla kaikki tärkeimmät ohjelmat.

OLED 4K UHD OLED Android TV 55OLED/12 | Philips

Osta verkossa Osta verkossa. Kuvan kontrastin laajuus lisää syvyyttä kaikkiin väreihin ja paljastaa yksityiskohtia, joihin vain OLED-television itsevalaisevat kuvapisteet pystyvät. Mene vasemmalle Mene oikealle. Varaa huolto Onko sinulla tuote joka vaatii huoltoa? Android TV. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin. Näiden evästeiden avulla voimme parantaa sivustomme toimintoja sivuston liikenneanalyysin kautta ja ehdottaa sinulle yksilöityä sisältöä.