5w30 Dexos 2

Mut jos sun vahna rytökasa,millä ajettu jäykillä kurilla antoi ääntä,ei kerro öljystä mitään. Raha puhuu tässäkin asiassa tai markkinoiden puute. Venäjällä GM:n autotehtaat käyttää sitä ensiasennusöljynä. Kyse oli GM öljystä ei muusta – muista. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Ota yhteyttä. Pitäs olla hyvää.

GM-LONGLIFE 5W30-ÖLJY 5L DEXOS2

Osta Tuotekuvaus Katso saatavuus ja Hyllypaikka. Toki netistä löytyy parempia tuotteita kuin kaupan hyllyiltä. Avaa ostoskori. Nokka-akseli kuuluu olevan kuluvaista sorttia. GM on lisäksi testannut öljyn ennen hyväksyntää ja seuraa jatkuvasti laatua. Vain rekisteröityneet käyttäjät 5w30 dexos 2 kirjoittaa arvosteluja. Et varmaan Object Linking and Embedding koskaan omistanut saatika nähnyt Saabia, yksi markkinoiden turvallisimmista autoista vielä nykypäivänäkin.

5w30 dexos 2

Kaikki hinta sis. alv 24%. Tynnyrit ja kontit rahtivapaasti!

Ja kolmanneksi, Lukoil löytyy Dexos hyväksytyistä, eli 1 1. Suositus on minimi vaatimus. Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä:. Main menu Varaosat Yksityisautoilu Autotarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Akut ja akkutarvikkeet Akkulaturit Auton renkaat Renkaanvaihto ja rengastarvikkeet Autokamerat Kuljetustarvikkeet Koritarvikkeet Tuning-osat Auton sisätilatarvikkeet Äänieristeet, äänieristys Tee-se-itse pakoputket Katso kaikki. Synteettinen moottoriöljy erityisesti GM-autoihin. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot B-to-b-myynti. Enpä kehtaisi lähteä öljyjä Saksasta tilaamaan, kun läheltäkin saa edullisesti.

iphone x 32gb

OPEL OE GM-LONGLIFE 5WÖLJY 5L DEXOS2 – Alkuperäistuonti

Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Nykyisissäkin GM:n autoissa mm. Hiukkassuodin ja Long-Life vaatimus. Skip to the end of the images gallery. Näitä haetaan nyt:.

GM Dexos2 Longlife 5W 5L moottoriöljy | elektroninen kauppa

Ja kolmanneksi, Lukoil löytyy Dexos hyväksytyistä, eli 1 1. Kirjaudu Motonet-verkkokauppaan Käyttäjätunnus sähköpostiosoite Salasana. Kyllä Opel oli vielä luvun alkupuolella laatuauto. Voitto 7 miljoonaa. Ja neljänneksi, kiitos jälleen kerran arvauksesta, sinun ei kannata lotota. Skip to the end of the images gallery. Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeasetukset Säännöt.