Ada Sohvat

PK Ada 2-istuttava sohva, kangasverhoiltu Suomessa valmistettu Ada sohvat sohva nyt kampanjakankailla edullisesti! Olohuoneesta koko kodin toiminnallinen sydän. Ajankohtaista Dakota tv-taso Nukkamattojen hoito-ohje Viskoosimattojen hoito-ohje Puuvillamattojen hoito-ohje Villamattojen hoito-ohje. Toimitusaika verkkokaupasta arkipäivää. Lähetä arvostelu.

Ada sohva 2 istuttava

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot: Suomi avautuu uuteen ikkunaan Svenska avautuu uuteen ikkunaan Yleiset ehdot: Suomi avautuu ada sohvat ikkunaan Svenska avautuu uuteen ikkunaan. Ada sohvat on valmistettu Askon omalla tehtaalla laadukkaita materiaaleja käyttäen. PK Ada 2-ist sohva, kangasverhoiltu. Klarna kiinteä erämaksu kuukautta. Toimitusaika verkkokaupasta arkipäivää. Tuotteiden maksaminen tapahtuu Klarna Checkout maksupalvelun kautta, joka sisältää kaikki käytetyimmät maksutavat, kuten pankkien verkkopankkitunnukset ja yleisimmät luottokortit. Jokainen tilaus käsitellään tilauksen tekemisen ajankohtana voimassa olleiden hintojen, toimitusaikojen, tuotteiden ominaisuuksien ja sopimusehtojen mukaisesti.

ada sohvat

Mittapiirrokset

Muut Ehdot ja vastuut Asiakkaalla on oikeus pyytää Kaluste-Iivonen poistamaan rekisteristä henkilö- ja yhteystietonsa ilman erillistä syytä. Poikkeuksena ovat suurikokoiset ja vaikeasti kuljetettavat tuotteet, jotka kuljetusliikkeet noutavat asiakkaan luota. Asiakkaan tulee ilmoittaa tuotteen viasta Kaluste-Iivosen asiakaspalveluun välittömästi sen havaittuaan. Näissä tapauksissa yksittäisen tuotteen toimitusaika voi pidentyä ilmoitetusta, ja toimitusaika määräytyy sen tuotteen mukaan jolla on pisin toimitusaika.

hyperx fps

PK Ada 2-ist sohva, kangasverhoiltu | Lähdesmä

Istuimissa pohjajoustimena no-zag -jousitus ja selässä pohjajoustona kumivyöt. Lisähintaan saatavissa paljon erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Maksa Asko Erämaksulla alk. Istuinpehmuste ja selkätyynyn pehmuste laadukas hyvin muotonsa pitävä kylmävaahto. Toimitusaika noin 4 viikkoa.

Ada sohva 2 istuttava | Kaluste-Iivonen

Tällöin asiakkaalla on myös oikeus tuotteen vaihtamiseen tai tilauksen perumiseen. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote. Istuimissa pohjajoustimena no-zag -jousitus ja selässä pohjajoustona kumivyöt. Tietoa meistä Toimitusehdot Ota yhteyttä Rekisteriseloste Tietoa yrityksestä. JavaScript seems to be disabled in your browser. Istuimessa ER 37 kylmävaahto, selkäpehmuste ER 26 kylmävaahto.