Lego City Poliisi

Lelupoliisiaseman, kaksi kuorma-autoa, moottoripyörän ja dronen. Osta lisää samanlaisia tuotteita:. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Olet ostamassa digitaalista tuotetta. Kukkienhoito Kukkaruukut Mullat ja katteet Kasviravinteet.

LEGO City 60246 Poliisiasema

Poliisiauton mitat ovat 6 cm x 12 lego city poliisi x 7 cm. Lelut ja pelit LEGO Ajoneuvolelut Figuurit ja hahmot Lautapelit ja muut pelit Muut lelut Nuket ja tarvikkeet Kangaseläimet Pihalelut Roolileikkitarvikkeet Tutkimus- ja rakennussarjat Vauvan lelut Vauvan ja lapsen hoitotarvikkeet Imetystuotteet Vaipat ja puhdistuspyyhkeet Vauvan ihonhoitotuotteet Tuttipullot ja muut tarvikkeet Lasten ruokailutarvikkeet Muut hoitotarvikkeet Uima-altaat ja tarvikkeet Uima-altaat Uimalelut Uima-allas tarvikkeet. Jännittävä setti sisältää poliisiaseman, jossa on valonheitin-valopalikka, äänipalikka-sireenillä varustetun poliisiauton sekä huikean kuorma-auton, moottoripyörän ja valvontadronen. Martens Dr. Vahva konnien kuorma-auto Lego city poliisi voivat mennä maastoajoon tällä karskilla pakoautolla.

lego city poliisi

Muut ostivat myös

Eränkäynti Pelastusliivit Virvelit, avokelat ja vavat Vieheet ja uistimet Siimat Haavit ja nostokoukut Kalaverkot Katiskat, rysät ja merrat Kalalaukut Kalastusvaatteet Pilkkiminen Muut kalastustarvikkeet. Kempele Zeppelin. Valittu väri: Multi color. Date published: Eteis- ja säilytyskalusteet Eteiskalusteet Säilytyskalusteet.

fifa 22 p5

CITY POLICE POLIISIASEMA

Valonheitin jossa oikeasti on valo ja poliisiauton vilkkuvat valot äänillä olivat hieno plussa. Ostin joululahjaksi. Mopot ja tarvikkeet Mopokypärät ja tarvikkeet. Ruoka ja juoma. LEGO® City Poliisiasema leikkisettiin kuuluu räjähtävä selli, upeita menopelejä ja hauskoja hahmoja.

Osta LEGO City Police Poliisiasema | Jollyroom

Ainoa haitta ostossa oli se, että parin päivän päästä paketti olisi ollut noin 40 euroa halvempi. Koti ja puutarha. Kuukauden digikirjakampanja. Lelupoliisiaseman, kaksi kuorma-autoa, moottoripyörän ja dronen. Lastenhuone Lasten astiat Lastenkutsut Jakkarat ja korokkeet Vaipparoskikset. Date published: Kukkienhoito Kukkaruukut Mullat ja katteet Kasviravinteet.