Lego Disney 41164

Suositeltu ikä max. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Verkkokaupan maksutavat:. Leiriytymisalue ja perhokalastuspaikka ruokkivat mielikuvitusta, ja lapsista on hauska keksiä hupaisia seikkailuja Frozen II:sta tuttujen Annan, Olafin ja Mattiaksen kanssa. Rakennettava puumajalelu Disneyn Frozen II -suosikkihahmoille!

LEGO Disney 41164 Förtrollad Trädkoja

Tuote ID. Näitä ostetaan lego disney 41164. Lue lisää Tuotekuvaus. Toiminnallisuus Toiminnallisuus Aina aktiivinen Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta. Pakkauksen paino (fysiikka).

lego disney 41164

Halvin hinta:

Pakkausten määrä per kerros. Kerrosten lukumäärä per lava. Osien määrä. Go to Top. Viimeaikaiset katsomasi tuotteet. Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei OLE pyytänyt. Metsässä imeväisikäiset voivat hoitaa kahta pikku tuvassaan asuvaa pupua.

kahden istuttava puutarhapenkki pöydällä

LEGO Disney Princess Lumottu Puumaja – Lelut24

Pakkauksen syvyys. Määrä per kerros. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Myyjän koodi. Lelupikkuhahmojen lukumäärä.

LEGO Disney Frozen II Lumottu puumaja | verkkokauppa

Lue lisää Tuotekuvaus. Lisätiedot Lisätiedot Paino 1. Tuote sisältää LEGO-osaa. Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Määrä per kerros. Suosituksemme sinulle. Tuote on lisätty toivelistalle.