Lenovo Gaming G27q 20 Review

G-sync compatible on ainakin. Nyt tietty kun konekin vaihtunut alla tykimpään, niin on se p IPS ja vielä syncillä aika maukas. Vertailussa 14 kauppaa. Koko 27″ ja p. Tuliko siis Alienware vai tuo Acer?

QHD / WQHD näytöt (2560×1440)

Uudet viestit. Vanhaan tn paneeliin nähdenhän tässä on värien toisto aivan eri tasolla, mutta heti pelissä CSGO mikä ei kovin tumma edes Object Linking and Embedding, huomasin tuon vasemman alanurkan joka paistaa harmaana vaikka pitäisi olla mustaa. Ota siitä sitten selvää. En oo muuten säätäny vielä mitään, ainoastaan brightnessistä puolet pois, gaming asetus ja response time ykkösellä kynärissä kakkosella. Todella jännä julkaisu tämä G27q Harmi, muuten hintaisekseen kyllä varsin ok näyttö. Liittynyt

lenovo gaming g27q 20 review

Hinta- ja tuotetiedot

Onko muuten hyvät värit ja entä onko tuo HDR täysin turha? Yksityisille Yrityksille Wholesale. Ylös Bottom. Keketin sanoi:. Kaapelit saat ohjattua siististi jalustassa olevan telineen läpi. En haluaisi uskoa että näyttöön on tosiaan laitettu yli 10v vanha DP 1. Pikanavigaatio Ajankohtaista io-tech.

215/70r16 hankook

QHD / WQHD näytöt (×) | Page 50 | TechBBS

G-sync compatible on ainakin. First Edellinen 50 of 69 Siirry sivulle. JavaScript is disabled. Heitetään vaikka budjetiksi max e. Addeeeh sanoi:. Lähetettävissä: Heti 10 kpl. Kellään kokemuksia tuosta Alienware AWD?

Lenovo G27q cm x pikseliä Quad HD LCD

Pelinäytöt-ketjussa näytti joku ostaneen , laita ihmeessä tuntoja kun saapuu. En tiedä termiä onko ghostaus vai mikä, mutta esim nettisivuilla autoscrollilla rullatessa tekstissä näkyy jotain efektiä mitä edellisellä ei ollut. Tai ainakin laajempaa gamuttia kyllä mainostettaisiin. Topeli sanoi:. No nyt tuli pöydälle kys. Menin sellasen tilaamaan.