Lenovo Thinkpad X1 Yoga I7

Vain 11 millimetrin paksuinen runko on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten titaanista, hiilikuidusta, alumiinista sekä magnesiumista. Luotettava toimija. Laadukas neljän mikrofonin järjestelmä poimii äänet kauempaakin poistaen epätoivottua melua ja p-tasoinen webkamera fyysisellä Privacy Shutter-kamerasulkijalla tarjoaa kuvayhteydet turvallisesti. Mihin työsi sinua viekään, meiltä löytyy tyyliin sopiva käyttömuoto. Palvelut Palvelut.

Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga Gen 1 – 13,5″ -kannettava, Windows 10 Pro

USB-A 3. ThinkPad X1 Yoga Gen 7:n kaksoistuulettimet ja takaosan poistoilma-aukot varmistavat, että laite pysyy viileänä kovassakin käytössä. Kiitos myös ystävällisestä palvelusta! Limited quantities are available. Vaihtoivat vaan tarran päälle, että ovelle! Lisäksi Eyesafe ® -sertifioidut näyttövaihtoehdot vähentävät sinisen valon päästöjä ja silmien väsymistä.

lenovo thinkpad x1 yoga i7

Lisätiedot

Omat sivut. Laite on varustettu edeltäjäänsä tehokkaammalla suorittimella, nopeammalla muistiväylällä sekä myös näytönohjaimen suorituskyky on parantunut. Tuotetietoja ei löytynyt Etsimäsi tuote on poistunut valikoimistamme. Käytetyt pöytäkoneet. Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja. Tämä kiinteähintainen, määräaikainen ja valinnainen turvapalvelu minimoi odottamattomien korjausten kustannukset. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi

husky pehmolelu

LENOVO X1 YOGA G6 IG7/14WUXGA/16GB/SSD/4G/10P/3P | LENOVOXYFMX | Data-Systems

Virtasuojat ja jatkojohdot. Paikallisen tuen lisäksi Premier-tuen saa maailmanlaajuisesti yli sadassa maassa. Saatavuus: Tilaustuote, viikkoa. Neljä asteen vapaakenttämikrofonia ja kaiken todella terävästi näyttävä suuritarkkuuksinen kamera parantavat etätyöskentelyä ja varmistavat, että kuulut selkeästi puhelujen aikana. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät. Show savings:.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga LTE ´´ iG7/16GB/1TB SSD Laptop Harmaa| Techinn

Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä 7. Vanha verkkokamera on korvattu kolmella täysteräväpiirtokameralla, infrapuna- ja konenäkökamerat mukaan lukien. Lenovo Thinkpad X1 Yoga Gen6 on tyylikkäällä alumiinirungolla varustettu tehokas yrityskannettava. Tehokkaan Intel Iris Xe -näytönohjaimen ansiosta voit nauttia uskomattoman selkeästä kuvasta ja erinomaisesta väritarkkuudesta niin videoneuvotteluissa, verkkoa selatessa kuin mediaa katsellessa. Sotilastason kestävyyttä – Alumiininen kansi ja magnesiumseoksesta valmistettu runko käyvät läpi jopa yli eri laatutestiä, joilla varmistetaan tuotteen kestävyys. Suomen suurin It-alan erikoisliike.