Lenovo X13 Yoga Gen2

Vie se mihin tahansa X13 Yoga Gen 2 -kannettava on helppo lenovo x13 yoga gen2 mukaan minne tahansa, ja sen koko päivän kestävä akku mahdollistaa pitkät käyttösessiot. Päivitetään ostoskoria, OLE hyvä ja odota Katso kaikki yhteensopivat tarvikkeet. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Joustavat maksutavat. Toimituskulut: Näytä. PCIe Gen 4 SSD -tallennustila ja LPDDR4x-muisti lisäävät laitteen nopeutta ja moniajo-ominaisuuksia, ja kaksi Thunderbolt 4 -porttia tarjoaa nopean tiedonsiirron ja paremmat yhteydet tuottavuutta parantaviin lisävarusteisiin.

LENOVO THINKPAD X13 YOGA GEN2 13,3″FHD+ TOUCH i5-1135G7/IRISXE/16/256SSD/W10P

Kompensaatiossa otetaan huomioon aiheutuneet päästöt tuotteen valmistuksesta, kuljetuksesta ja sekä tyypillisestä käytöstä viiden vuoden elinkaarella. Tuotekoodi: 5WS1C Vaihtoehtoisesti voit luoda käyttäjätilin uusille käyttäjille. Sinisen valon vähennys ja heijastuksia vähentävä teknologia tekevät näytön katselusta silmille miellyttävämpää. Laitteen

lenovo x13 yoga gen2

Tuotteen kuvat ja videot

Syötä vähintään 2 merkkiä. Tuotekoodi: 4X90R Saatavilla on valinnainen LTE-yhteys, joka tarjoaa äärimmäistä liikkumisen vapautta. Voit valita myös valinnaisen LTE-tuen, jolla voit muodostaa yhteyden kaikkialla, missä mobiiliverkko on käytettävissä. Palvelut Palvelut. Digitointilaite, TrackPoint, digitaalinen kynä, UltraNav. Koko:

keljon konehuolto käytetyt mönkijät

Lenovo Thinkpad X13 Yoga GEN2 13,3″FHD+ Touch -kannettava | 20WVMX

Ominaisuus on määritettävä ostohetkellä, ja se edellyttää verkkopalveluntarjoajaa. Jos tarvitset lisätehoa, voit olla huoletta — kannettavan pikalatausteknologia lataa akun varauksen 80 prosenttiin vain tunnissa. All rights reserved. Mallit Mallit. Ammattilaisten arvostelut: 1 arvostelua.

LENOVO THINKPAD PEN PRO 11 FOR X13 YOGA GEN 2

Laite tukee WiFi 6:ta — langattoman WiFi-yhteyden entistä nopeampaa ja tehokkaampaa versiota. Akku 3 Cell Li-Polymer. Ammattilaisten kritiikit: 10 arvostelua. Joustavat maksutavat. Monipuolisten liitäntöjen ansiosta ThinkPad X13 Yoga toimii erinomaisesti myös toimistolla ja kytkeytyy työpöydän oheislaitteisiin helposti erikseen saatavan telakan avulla. Määräaikaisen ja kiinteähintaisen palvelun sekä sinetöidyn akun takuulaajennuksen avulla voit budjetoida tietokonekulut tarkasti, turvata investointisi ja alentaa kokonaiskustannuksia. Tuotekoodi: 4X40V