Lenovo Yoga Slim

Odota hetki Saat apua ja opastusta niin aloittamiseen kuin käyttöönkin. ALV:n ja toimituksen. Products ship within the same business day excl. Löydä parhaat tarjoukset uusimmista kannettavista tietokoneista ja uusimmasta tekniikasta, jotka ovat saatavilla yksinomaan Lenovo.

Yoga | Slim-sarja

Joustavat maksutavat. Kotiin, kouluun ja muualle Ohuet ja kevyet IdeaPad-kannettavat sopivat täydellisesti matkustamiseen. Halvin: Deoksiribonukleiinihappo. Lenovo yoga slim Yoga Slim 7 on tyylikäs premium-kannettava alumiinirungolla. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta. Edulliset kannettavat tietokoneetjotka tarjoavat arvoa ja suorituskykyä yhdessä paketissa.

lenovo yoga slim

Miksi tilaisit Telialta?

Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Hintakehitys Korkein hinta. Hyvä akkukesto tarjoaa vääntöä jopa koko päivän tarpeisiin.

epson perfection v550 photo

Lenovo Yoga Slim 7 14” iG7 | Deoksiribonukleiinihappo

Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Lisäksi Yoga Slim 7 -kannettavan eteenpäin suunnattu Dolby Lenovo yoga slim ® -kaiutinjärjestelmä tarjoaa loistavan kolmiulotteisen äänimaailman, mikä viimeistelee täydellisen viihdekokemuksen. V2 x Universal Serial Bus 3. Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Yoga Slim 7 on suunniteltu helpottamaan arkeasi älykkäiden ja aikaa säästävien ominaisuuksien avulla. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi.

Lenovo Yoga Slim 7 14″ 82AAMMX | Telia

Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. SD-kortinlukulaite 6. Huippulaadukkaat ääni- ja kuvaominaisuudet Kapeareunuksinen tuumainen näyttö tarjoaa uskomattoman kirkkaan kuvan. Päivitä vakiotakuusi jonot ohittavalla asiakastukipalvelullamme, jotta voit hyödyntää uutta laitettasi parhaalla mahdollisella tavalla. Rapid Charge Pro -pikalataus: Lataa 30 minuutin ajan valmiustilassa tai suljettuna ja täytä akkusi jopa prosenttisesti. Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin, MyLenovo Rewards -kanta-asiakasohjelman ja helpon palautuksen.