Liikuntaleikkejä Lapsille Päiväkotiin

Sinun nimesi on Sari ja rakastat suklaata. Leikkijät kiertävät taloa ja nurkkis yrittää nähdä jonkun heistä. Toinen aloittaa sanomalla jonkin kaupungin nimen, esim. Liikuntaleikkejä lapsille päiväkotiin karhuina Syksyllä vasta kömpivät pesään Mennään pesään Siellä ne nukkuvat makoisasti uuden hunajan tuoksuun asti Ollaan hiljaa. Pystyyn päästyään leikkijät voivat yrittää istuutua selätysten takaisin maahan.

7 Ohjattu liikunta

Pallerossa alaraajat ovat haarallaan ja kädet ovat leveällä. Musikaaliset halaukset Säveltaide soi taustalla liikuntaleikkejä lapsille päiväkotiin leikkijät kävelevät ympäriinsä. Hän muistuttaa parista tärkeimmästä seikasta: — Olennaista on, että leikit ovat tarpeeksi mielenkiintoisia, helposti lähestyttäviä, eivätkä liian vaativia. Tämän jälkeen he palaavat takaisin huoneen keskelle kontaten kuin koirat. Toiset leikkijät seisovat pyörittäjän ympärillä ja yrittävät hypätä narun yli aina, kun se tulee kohdalle. Kansioon omalle paikalleen tallennettuna sama tuokiosuunnitelma on myös useamman ryhmän hyödynnettävissä.

liikuntaleikkejä lapsille päiväkotiin

Samankaltaisia postauksia

Leikkelykilpa Leikkijät jaetaan samansuuruisiin, henkilön joukkueisiin. Leikki voidaan toteuttaa myös kilpailuna siten, että käärmeitä on useita. Matkalla voi myös olla esteinä esimerkiksi renkaita, joiden läpi täytyy pujahtaa. Järjestäkää lapsille säännöllisesti, ympäri vuoden, monipuolisia ohjattuja liikuntatuokioita. Parien muodostuksessa kannattaa suosia suurinpiirtein samankokoisia, jotta pyykkipojan nappaaminen esimerkiksi piposta olisi helpompaa. Leikkiä voi jatkaa etsimällä seuraavaksi esimerkiksi parin kyynärpäät jne.

lego 75955 review

Hauskoja liikuntaleikkejä lapsille | Touhula-päiväkodit

Millainen sinä olet? On hienoa, liikuntaleikkejä lapsille päiväkotiin päiväkodissamme on hyvin varusteltu jumppasali, jota käytetään ahkerasti. Tervapataan piirin keskelle joutuu, jollei huomaa tikkua, eikä ehdi lähteä paikastaan siihen mennessä, kun kiertäjä on kiertänyt kierroksen. Pienille liikuntahallivuoro Kun kaikki kävyt on kerätty oravat laskevat oman saaliinsa. Hamsterileikki Pöydälle asetetaan muutamia rusinoita.

SATA LEIKKIÄ – Leikkipäivä

Tässä leikissä harjoitellaan tunteiden esittämistä. Hänen tavoitteenaan on saada joku lapsista kiinni koskettamalla häntä. Muut leikit. Rekvisiittana käytetään ainoastaan tilassa olevia materiaaleja ja välineitä. Musiikin tahdissa liikkuminen Ohjaaja laittaa taustalle soimaan musiikkia ja vaihtelee kappaleita, joissa on erilaiset rytmit.