Liikuntavirasto Helsinki

Näytä kaikki. FunAction -harrasteliikuntaa vuotiaille. Kaupunki täynnä mahdollisuuksia:. Tunnille tarvitset välineeksi maton tai pehmeän alustan. See all.

Seniorijumppa

Kesän maksuttomat puistojumpat Helsingissä. Lattiatasossa istuen ja makuulla tapahtuvaa kehonhuoltoa. Anna arjen liikuttaa. Rentouttava lihashuoltotunti, jossa venytellään rauhallisesti koko kehon lihasryhmät läpi lattialla. Tunti sisältää lyhyen lämmittelyn, lihaskuntoa liikuntavirasto helsinki harjoitteita ja loppuun palauttavat venytykset. Seniorijumppa – Jakso 29 — Tasapainojumppa.

liikuntavirasto helsinki

Tyytyväiset asiakkaamme

Seniorijumppa – Jakso 9 – Lihaskunto. Seniorijumppa – Jakso 30 – Voimaa koko kroppaan. Seniorijumppa – Jakso 37 – Kehonhuolto 2. Välissä myös haastetta tasapainolle. Tunnilla tehdään seisten monipuolisesti liikkuvuutta lisääviä ja kehoa avaavia liikkeitä. Tunti sisältää lyhyen lämmittelyn, lihaskuntoa ylläpitäviä harjoitteita ja loppuun palauttavat venytykset.

hankook 235 55 19

Etusivu – Helsinki Liikkuu

Päämääränä on, että liikkuminen Helsingissä on helppo ja houkutteleva arjen valinta. Vapaaehtoistoiminta ja talkoot — Hyvä liikuntavirasto helsinki Helsingissä. Voit kalastaa, saunoa ja yöpyä luonnon keskellä. NYT-liikunta vuotiaille. EasySport -toimintaa alakoululaisille. Mun Stadi — tapahtumia ja tekemistä nuorille. Anna arjen liikuttaa.

Sähköasentaja Vantaa, Espoo, Helsinki | Katso referenssit tästä!

Enkora toimittaa Helsingin Liikuntaviraston toimipisteisiin valittuna järjestelmätoimittajana kattavan asiakaspalveluratkaisun joka sisältää toiminnot maksamiseen paikan päällä ja verkossa, itsepalvelun kokonaisuuden, kulunvalvonnan ratkaisut, tilojen-, tuntien- ja kurssien varaamisen verkossa sekä itsepalvelun asiakaskohtaiset ratkaisut. Kaupunki täynnä mahdollisuuksia:. Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Rauhallisia, voimaa ja liikkuvuutta lisääviä liikkeitä aluksi seisten ja myös lattialla istuen. Näytä kaikki. Lapsille, nuorille, aikuisille, senioreille, maahanmuuttajille ja erityisryhmille on tarjolla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, muun muassa uimakouluja, jumppia, ohjattua kuntosaliharjoittelua.