Logitech C270 Driver

Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Yksi tähti pois koska kameran säädettävyys on logitech c270 driver huono omaan käyttööni. Google ei Object Linking and Embedding vastuussa tämän tuotteen toiminnasta eikä siitä, että tuote noudattaa turvallisuussäännöksiä. Vaivaton perus webcamera. HD-tason erottelukyky on mainio videoyhteyksissä netin kautta. DriverDoc poistaa kaiken vaivan ja päänsäryn päivittämällä Cajurit lataamalla ja päivittämällä automaattisesti.

Logitech HD Webcam C270 ajureiden lataus ilmaiseksi

Kamera on äärimmäisen helppo laittaa toimintakuntoiseksi, ei tarvita asennuslevykkeitä, tuote hakee netistä itse tarvitsemansa ajurit. Mikrofoni on mukava ja toimiva lisävaruste. Takaisin sivun alkuun. Sisäänrakennettu melua vaimentava mikrofoni varmistaa sen, logitech c270 driver äänesi kuuluu vilkkaissakin paikoissa selkeänä jopa 1,5 metrin päästä. Mutta ilmankin pärjää ja ainakin skype, teams ja zoom istunnot onnistuvat hyvin. Automaattinen valaistuksen korjaus. JuhaMT M mies45—54v 6.

logitech c270 driver

Logitech HD Webcam C270

Miinuspuolelle menee kiinnitysmekanismi, joka ei todelllakaan riittänyt Eizon flat panel näytön paksuudelle. Tyypillisesti Claiteohjaimet kannattaa päivittää suurten Windows-päivitysten jälkeen. Suositus: Aloitteleville Windows-käyttäjille suosittelemme ajureiden päivitystyökalun, kuten DriverDoc, lataamista [DriverDoc – Tuote on kirjoittanut Solvusoft] auttamiseksi Logitech Verkkokamera-ajurien päivityksessä. Mikrofoni on mukava ja toimiva lisävaruste. Automaattinen valaistuksen korjaus. Takaisin sivun alkuun.

d1 2022

Logitech HD Webcam C ohjainten lataus Windows 11, 10, 7, 8 (64/32 bit) -versioille

Piti käyttää samaa teippausmenetelmää kuin mainittiiin jossain toisesssa arvostelussa. Cverkkokameran RightLight TM 2 -ominaisuus mukautuu valaistusoloihin. Yhdistä Blogista Facebook Twitter Uutiskirje. Mutta ilmankin pärjää ja ainakin logitech c270 driver, teams ja zoom istunnot onnistuvat hyvin. Palvelee ainakin peruskäytössä, kuten teams ja skype sekä nauhotteissa. Yksinkertainen asennus ja kiinnitys esim.

Logitech C -teräväpiirtoverkkokamera, p-videokuva ja melua vaimentava mikrofoni

C Verkkokamera-ajureita tukee Windows. Miinuspuolelle menee kiinnitysmekanismi, joka ei todelllakaan riittänyt Eizon flat panel näytön paksuudelle. Parin vuoden käytön jälkeen tuota lakkasi toimimasta windows 7 ympäristössä. Ohjaimen varmuuskopiot tarjoavat välittömän ja turvallisen tavan palauttaa ohjaimen aiempaan kokoonpanoon tarvittaessa. Laadukasta kuvaa tarjoava web-kamera joka on helppo ottaa käyttöön ainakin WINssä. HD Webcam Cvirheet voivat juurtua vanhentuneeseen tai vioittuneeseen laiteohjaimeen.