Lonkero Laatikko

Long drinkit ja RTD:t kannattaa tarjoilla hyvin viilennettyinä, 8—asteisina jäiden kera. Absinth Viro lonkero laatikko Suomi vodka Venäjän ja muu vodka. Lisää muistilistalle. Katso kaikki tuotteet. Greippinen Greippinen. Lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit vaihtaa salasanasi. Hartwall Original Lonkero Strong on vahvempi versio vuoden olympialaisista alkunsa saaneesta aidosta lonkerosta.

Original Lonkero 12-pack tölkki

Valitettavasti tätä tuotetta ei voi ostaa tuotetta enempää. Kirjaudu Unohditko salasanan? Luo tunnukset. Syötä sähköpostiosoitteesi, jolla olet rekisteröitynyt. Korkeamman ginipitoisuuden myötä juoma sopii erityisesti ginin ystäville. Juomasekoitukset Juomasekoitukset.

lonkero laatikko

Kirjaudu sisään

Oma Alko. Alasvetovalikosta näet kaupat — liikerakennukset, joissa tuotetta on saatavilla. Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä. Täytettävät tiedot Sähköpostisi on virheellinen. Long drinkkejä ja RTD:ejä käytetään seurustelujuomina hyvin viilennettyinä.

ale sohva

Osta Lonkero | Alkoholi Netistä

Juomassa käytettävä gini valmistetaan edelleen alkuperäisen vuoden mukaan. Maistuu parhaalta lonkero laatikko. Tuotekuvat tai vuosikerta saattavat poiketa jakelussa tai myymälässä olevasta tuotteesta. Ota yhteyttä Asiakaspalvelu Usein kysytyt kysymykset Medialle Muut yhteystiedot. Korkeampi brandypitoisuus lisää juoman drinkkimäisyyttä ja korostaa pommacin ja brandyn herkullista komboa ja se on parhaimmillaan jääkylmänä. Hartwall Original Long drink Light on kevyempi versio vuoden aidosta lonkerosta.

Lonkerot – Drinksut

Haluan tällä kirjautumiskerralla käyttää tiliäni:. Korkeampi brandypitoisuus lisää juoman drinkkimäisyyttä ja korostaa pommacin ja brandyn herkullista komboa ja se on parhaimmillaan jääkylmänä. Hae tuotteista X. Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa. Kirjaudu sisään.