Lounas Sunnuntai Oulu

Asemakadulla sijaitseva Sauraha satsaa tuoreisiin raaka-aineisiin ja tarjoilee monipuolisen kattauksen nepalilaisia makuja. Ravintolassa voi herkutella paitsi katutasossa myös kellarikerroksessa. A la Carte. Kasviskeittoa M, GPullavanukasta L lounas sunnuntai oulu. Punaisessa hirsimakasiinissa sijaitseva ravintolassa voi lämpiminä päivinä aterioida myös terassilla. Tuban valikoimaan kuuluvat suosittu buffetlounas, käsintehdyt burgerit ja hapanjuuripohjaiset pizzat. Pannupihvejä Italian malliin Suomi,nauta,g,l Täyteläistä herkkusienirisottoa g,l,k Koskenlaskijan kanakeittoa Suomi,g,l.

Oulun parhaat ravintolat – 18 vinkkiä kotimaanmatkailijalle

Ravintolan ruoat vaihtelevat sesongeittain, ja raaka-aineet ovat kotimaisia ja mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja. Nimensä mukaisesti Kauppurienkadulla sijaitseva pieni ravintola perustettiin vuonnaja se on siitä lähtien houkutellut niin paikallisia kuin matkailijoitakin. Tomaatti-mozzarellakeitto l g lounas sunnuntai oulu, a. Kävijöille Lounaat. Ravintola Nallikari ei kyllä pitäisi olla tällä listalla.

lounas sunnuntai oulu

Lounas vko 24, 13.6. – 19.6.

Oulun tuomiokirkon naapurissa sijaitseva turkkilaista ruokaa tarjoava Hagia Sofia takaa makumatkan suomalaisten rakastamaan Turkkiin. Ravintolan verkkosivuilla on listattu raaka-aineiden alkuperät, ja valtaosa käytetyistä ruoka-aineista on peräisin Lapista. Broileria, lime-hollandaisea ja grillattua ananasta. Istanbul on kallis mutta laatu on kerta kaikkiaan huikea verratuna lähinnä korkeintaan keskinkertaiseen Hagia Sofiaan. Metsäsieni- lehtikaalipannu m g. Riika alk. Fuchkien lisäksi tarjolla on myös muita bangladeshilaisia annoksia sekä tuoretta bangladeshilaista leipää.

happy holly kokotaulukko

Ravintola Oulu | Välimerellinen lounas- ja illallispaikka Olimpos | Oulun keskustassa

Roosterin yhteydessä sijaitsee myös tunnelmallinen Kellaripubi. Ravintola Puistola on vain katutasossa. Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja saat tiedon uusista tarjouksista ensimmäisenä! Lähtö aikaisintaan. Mielestäni lounas sunnuntai oulu ehdottomasti listalle niin ruoan kuin miljöönkin puolesta. Pannari ja hillo l pyydä g. Hae Sijainti Keskusta, Oulu.

Ravintolavinkit Ouluun: 18 erilaista ravintolavaihtoehtoa

Henkilön Ravintola Hugo ravintolahugooulu jakama julkaisu. Pannupihvejä Italian malliin Suomi,nauta,g,l Täyteläistä herkkusienirisottoa g,l,k Koskenlaskijan kanakeittoa Suomi,g,l. Samaa mieltä Nallikarista. Olen käynyt 10 kertaa ja aina ollut erinomaista. Tandoorimarinoitua kananrintafilettä sekä sichuaninpippuri tomaatti-sipuli-inkivääri-valkosipuli kastikkeessa.