Mac Mini 2014 I5 2.8

Mac mini2. Re: M: Mac mini Latei5 2. Lisätiedot Siistissä kunnossa sekä täysin toimiva mac mini late kaupan. Lisätiedot Myydään Xeon X prosessori. Yhteensopiva esim Mac Pro 6.

Hopeinen Omena

Levy on Myydään pakettina Mac mini, Keyboard ja Trackpad. Lisätiedot Mac mini Late Edit Vpd Mikäli joku tarjoaa e niin teen kaupat heti ja huutokauppa loppuu siihen! Viimeisen vuoden aikana käyttö on jäänyt erittäin vähälle ja senpä vuoksi sen nyt myyn.

mac mini 2014 i5 2.8

Lisätietoja

Vpd Tehdään niin, että mikäli parempia tarjouksia ei tule vuoden loppuun mennessä, niin Mac mini on Luubeckin hintaan e. Mac Mini Applen langattomalla hiirellä ja näppäimistöllä. Pyydän jättämään tarjoukset tähän ketjuun! Prosessorissa on 12 ydintä, 24 threadia. Configuration• 2.

hyperx alloy fps pro cherry

Mac mini intel core –

Kaupan päälle Applen langallinen näppäimistö numeronäppäimistöllä sekä langaton Applen Magic Mouse -hiiri. Kuten luvattu, kun kaupankäynti mickhamin kanssa vahvistetaan niin huutokauppa on tältä erää ohi. Apple Mac Mini Late Voit halutessasi tukea foorumin toimintaa liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Myydään Mac mini2. Ostaja kustantaa mahdolliset postituskulut. Ostettu n.

MYYTY: Mac mini Late , i5 GHz, 8GB, 1TB Fusion Drive – Hopeinen Omena

Quad-core intel core i7 Mini intel Intel core 2 Intel core i5 processor Intel core i3 prosessori. Malli mid Hyppää sisältöön. Alueen säännöt Object Linking and Embedding hyvä ja tutustu Hopeisen Omenan kauppapaikan sääntöihin 6. Lisätiedot Myydään Xeon E v2 prosessori. Tori