Macbook Air 2020 M1 512gb

Puhelimet ja tarvikkeet. Kerro, niin korjaamme asian. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Se voi myös parantaa mahdollisuuksiasi saada laite takaisin. Prosessori on jopa 3,5 kertaa entistä nopeampi, näytönohjain 5 kertaa nopeampi.

Apple Macbook Air 13 MGN73KS/A (Apple M1, 8 GB, 512 GB SSD, 13,3″, OS X), kannettava tietokone

MacBook Air 13 Gt Silver 5. Teksti on terävää ja selkeää ja laaja väriskaala tekee väreistä eloisammat. Kuva ja ääni. Kiitos palautteestasi! Kokonais tallennustila : GB.

macbook air 2020 m1 512gb

Hinta- ja tuotetiedot

Kaikkein kovimmin työtään tekevät apit saavat kaiken tarvitsemansa tehon. Kerro, niin korjaamme asian. Tue Mar 15 CET Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Veneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Suojaa tietokoneesi tyylikkäästi tietokonelaukulla. Oli kyse miten vaativasta tehtävästä tahansa, MacBook Air tekee sen äänettömästi.

corsair air af120

Apple MacBook Air 13 Gt Silver edullisesti

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Kuvista tulee aivan uudella tavalla yksityiskohtaisia ja aidontuntuisia loistavalla 13,3 tuuman Retina-näytöllä, jonka tarkkuus on x pikseliä. Se suoriutuu vaativista tehtävistä, kuten editoinnista ja pelaamisesta. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Ladataan hintagraafia.

Apple MacBook Air GB M1 (Silver) | Telia

Katso kaikki kuvat Näin MacBook Air tuottaa vaikuttavaa suorituskykyä, muttei niinkään lämpöä. Mon Mar 14 CET Paineherkkyys, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Multi-Touch Gesture Recognition, ympäröivän valon tunnistin, force click, Touch ID -anturi, saksimekanismi. Käytössäsi on siis kaikkien aiko­jen suurin valikoima Mac-appeja.